Seasonal Forager make-a-long

SeasonalMAL_NL_Facebookbanner

Maak je herfstlook helemaal compleet met het prachtige Forager Ruana en Shawl haakpatroon. Het ontwerp weerspiegelt de schoonheid van de natuur en is versierd met boomtakken, fijne bladeren en kleine bessen. Een accessoire die eindeloze stylingsmogelijkheden biedt.

Natalia’s bohemian Forager Ruana en Shawl zijn perfect als extra laagje in het tussenseizoen waarin een dikke jas nog niet nodig is. Of je er nu voor kiest dit item als shawl of als ruana te maken, beide opties zijn stijlvol en houden je behaaglijk. Laat de pracht van de natuur zien met de mozaïek haaksteken gemaakt met Scheepjes Scrumptious garen.

De simpele vorm van dit ontwerp is geschikt voor avontuurlijke beginners en kan gemaakt worden in twee verschillende versies, waarbij de prachtige steken op de voorgrond staan. De shawl kun je over je schouders draperen als een sjaal of wikkel je erin als bij een omslagdoek. De ruana lijkt op een poncho maar heeft een split aan de voorkant en biedt een veelzijdige styling. Drapeer met de achternaad in het midden voor een cascade-effect of overlap de voorpanelen voor extra intrige. Voor een unieke twist drapeer je één voorpand over de tegenoverliggende schouder of kruis je ze met de achternaad op één schouder.

Tijdlijn

De MAL week begint iedere woensdag rond het middaguur. Naast ondersteuning in de Officiële Facebookgroep(en), deelt Natalia op haar website iedere week gedetailleerde instructies!

De planning ziet er als volgt uit:

MAL WeekDatum
14 oktober 2023
211 oktober 2023
318 oktober 2023
425 oktober 2023

MAL3-PHOTOGRAPHY-RUANA 2

MAL3-PHOTOGRAPHY-STOLE 5

Benodigdheden

Scheepjes Scrumptious (50% Gerecyclede Polyester, 50% Acryl)

  • Kleur A: 365 Summer Pudding - 4 bollen (Ruana), 3 bollen (Shawl)
  • Kleur B: 311 Chai Shortbread - 7 bollen (Ruana zonder franjes), 8 bollen (Ruana met franjes), 5 bollen (Shawl)
  • Kleur C: Rainforest Cake - 5 bollen (Ruana), 3 bollen (Shawl)
  • 4mm haaknaald
  • Stekenmarkeerders
  • Maasnaald

Tijdens de lancering zal Natalia op haar website voorbeelden en informatie geven over het gebruik van alternatief Scheepjes garen, waaronder Colour Crafter en Our Tribe.

Over de ontwerper

Natalia is woonachtig in North Carolina (VS) en is een gepassioneerd ontwerper met talent voor haken en breien. Sinds 2015 heeft Natalia haar liefde voor haken tot een succesvol ontwerpbedrijf omgezet en is ze gespecialiseerd in modern gehaakte kleding en accessoires. Met de focus op het toegankelijk maken van ingewikkelde patronen stelt ze uitvoerige instructies beschikbaar, zoals schema’s, tabellen en video’s speciaal voor avontuurlijke beginners. De afgelopen jaren ontwierp ze ook de Meadow Bag MAL (2020) en de Serenum MAL (2021).

MAL3-PHOTOGRAPHY-RUANA-4

Sorteer op
  • pinterest

Tiktok

Volg ons nu ook op Tiktok

aquarel volg ons tiktok banner 3250066 - Download Free Vectors, Vector  Bestanden, Ontwerpen Templates

© 2011 - 2024 Mijn Hobby winkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel